banner
  

Wie zijn wij?

Marc en Esther Jacobs vormen het hart van Jacobs Vormgeving. Wij zijn een creatief en dynamisch bedrijf op het gebied van grafische vormgeving en belettering. Door het samenkomen van deze twee reclamedisciplines kunnen wij een volledig huisstijl concept aanbieden. De communicatie en samenwerking loopt gestroomlijnd via één aanspreekpunt.

Jacobs Vormgeving geeft vorm en kleur aan identiteit; hier werken hoofd, handen en gevoel samen om tot een uniek resultaat te komen. Wij hebben het talent in huis om ‘ziel’ te leggen in een ontwerp en in de uitvoering daarvan.


  

Maatwerk

Voor Jacobs Vormgeving is elke klant uniek. Onze producten en diensten zijn dan ook altijd Maatwerk. Unieke ontwerpen en beletteringen voor u op maat gemaakt. Of de ‘maat’ nu zit in het vormgeven, de meest uiteenlopende materialen, speciale technieken, de aantallen of uw budget, wij geven vorm aan een passende oplossing.

Maatwerk betekent voor ons samenwerken, open communicatie, vertrouwen, adviseren, uitdagingen aangaan, genzen verleggen en vooruit denken.

De uitdaging die u ons te bieden heeft, houdt ons scherp, dynamisch en is grens verleggend!

  

Grafisch

Onze Grafische ontwerpen zijn uniek omdat ieder mens, bedrijf of gelegenheid zijn eigen unieke identiteit heeft. Juist daarom vinden wij uw ideeën en wensen zo belangrijk als basis voor ons ontwerp.

Voorafgaand aan een potentiële opdracht komen wij graag persoonlijk bij u langs. Zo ontmoeten wij de mens(en) achter het bedrijf en proeven we sfeer. Deze ingrediënten in combinatie met uw ideeën en wensen, onze creativiteit en ervaring zorgen voor een uniek persoonlijk ontwerp.

U kunt bij ons terecht voor een volledig huisstijl concept of onderdelen daarvan. Maar ook voor o.a. folders, posters, websites en alle mogelijke gelegenheidskaarten.

  

Belettering

Uw bedrijfswagen, bedrijfspand, bewegwijzering of andere reclame-uitingen worden door Jacobs Vormgeving tot een persoonlijke blikvanger gecreëerd. Onderscheidend vermogen is ook uw sterke kant, en daarom willen wij graag voor u een unieke belettering ontwerpen en uitvoeren.

Wij kunnen voor u een nieuwe belettering ontwerpen, maar ook als u al een logo of huisstijl heeft, kunt u bij ons terecht voor belettering.

Naast bedrijfsmatige toepassingen in de vorm van beletteringen maken wij ook raamdecoraties, naam- en huisnummerborden voor particulieren.

In alle gevallen geldt dat wij graag met u over de ideeën van gedachte wisselen. De zorg voor een persoonlijk ontwerp, en de uitvoering op maat, staan mede borg voor de kwaliteit van Jacobs Vormgeving.

  
  
  

Adres & Gegevens

Stationstraat 73

6361 BH  Nuth

T. 045 577 89 73

F. 045 577 89 74

E. info@jacobsvormgeving.com

Voorwaarden

Download hier onze algemene voorwaarden.